Хангзхоу Анцона Традинг Цо, Лтд

Посвећени смо испуњењу и превазилажењу ваших очекивања!

Dom > О нама

Хангзхоу Анцона Традинг Цо, Лтд. с седежем у Хангжу, Кина, која је водећи произвођач и добављач специјализиран за природне бамбусове посуђе и друге предмете за кућанство већ дуги низ година и успоставили смо добре пословне односе с нашим купцима из Сјеверне Америке, Европе, Азије, Аустралије и других подручја широм свијета .

Имамо три фабрике које се налазе у провинцији Зхејианг и провинцији Фујиан, Кина. Имамо и најнапреднију бамбусову производњу и опрему за прераду више од сто јединица. Имамо више од 1000 врста производа сорте. Наша сарадња фабрика покушава најбоље да побољша производне капацитете и стално се фокусира на потпуну контролу квалитета. Имамо пуно искуства у производњи ОЕМ-а са великим купцима и познатим брендовима из САД и ЕУ. Ми смо моћно предузеће са независним способностима за развој и производњу.  

Ми можемо произвести квалификоване производе са разумним цијенама према посебним захтјевима купаца, сликама, цртежима или узорцима.

Већ смо прошли фабрику Аудит, са савршеним КЦ контролним системом, фином контролом трошкова производа, одличном продукцијом и радним тимом за истраживање и развој, добром услугом током, пре и послије продаје.

Наша предност је сада бамбусова кривина, угао од 90 степени или чак мањи, наш процес бубушног савијања је веома зрео, стопа отпада је нижа од 1%, то је оно што друга фабрика не може да уради. Уз доминантну геолошку локацију, веома је погодна за посету и инспекцију.

Наше вредности воде нас у току сваког дана, јер изгледамо како да се понашамо са нашим производима, запосленима, клијентима и нашим купцима. Нудимо дизајнерску идеју, добар квалитет, материјал за безбедност хране, леп пакет, услуге испоруке и на време испоруке сваком купцу. Професионално за нас и представља поуздан, поуздан и сигуран.

Ми ћемо увек испуњавати своје обавезе и обавезе, са својим клијентима, запосленима и корисничким сервисом. Увек смо имали дугорочно партнерство за победу. Посвећени смо испуњењу и превазилажењу ваших очекивања.abs.jpg