Хангзхоу Анцона Традинг Цо, Лтд

Посвећени смо испуњењу и превазилажењу ваших очекивања!

Потпуно природни бамбус материјал округли цилиндар / цан / кутија / јар / пот / канистер

Прво, специјализовали смо се за одабир аутентичне бамбусове округле плочице, овај параграф је продао масу сингл, добио је једногласно предност новим и старим купцима, након бироа контроле квалитета, инспекцијских и карантинских прегледа! Да ли је стварно у бамбусовом блоку !! ...

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

Прво, специјализовали смо се за одабир аутентичне бамбусове округле плочице, овај параграф је продао масу сингл, добио је једногласно предност новим и старим купцима, након бироа контроле квалитета, инспекцијских и карантинских прегледа! Да ли је стварно у бамбусовом блоку !!
Друго, у поређењу са осталим обичним кантама од бамбуса, наши производи постају јачи, стабилнији, једноставни за коришћење, издржљиви, лако одржавани, веома згодни, штедљиви, ово је заиста зелено завршено бамбусово округло конзерва.
Треће, обраћамо пажњу на квалитет и детаље и посветимо више пажње здрављу. Наша кантица је израђена од финог глатког бамбуса, пречника 10цм и висине 16цм, која је јака, сигурна и здрава, удобна, не пропада.
Четврто, наша конзерва има штедљив стил, који је у облику цилиндра, без челичне обруче на врху да би га ојачао.

图片 21.јпг

图片22.jpg


Ми смо један од највећих кинеских добављача потпуно природног бамбуса материјал округли цилиндар / цан / кутија / јар / пот / канистер. Молим вас, слободно покупите квалитетне и изузетне бамбусове производе из наше фабрике. Конкурентна цена и задовољавајуће услуге су доступни.

Istraga