Хангзхоу Анцона Традинг Цо, Лтд

Посвећени смо испуњењу и превазилажењу ваших очекивања!

Бамбоо вишефункционални зачини и зачини зачинске салате Пот / може са ланцем

Информације о производњи Бамбоо Сасонинг Цан Тоталли Бамбоо ласерски обрађени Салт & Стораге Бок је практичан и елегантан. То је одличан начин за чување соли, зачина и зачина. Због своје величине, облика и дизајна, такође је одлично за чување ствари као што су лисице и накит ....

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

Информације о производњи

Ставка

Бамбус паприка зачинске лименке

Материјал

100% природни бамбус

Величина

12 * 10 * 10цм

Боја

Карбонизован браон

МОК

3000

Паковање

Инсиде врап / пц, 48пцс / цтн

Датум испоруке

30-45 дана једном је примио 30% депозит

Сампле тиме

7 дана

Услови плаћања

Т / Т, Л / Ц, Паипал

Бамбоо С исасонинг може
Тоталли Бамбоо ласерски обрађени Салт & Стораге Бок је практичан и елегантан. То је одличан начин за чување соли, зачина и зачина. Због своје величине, облика и дизајна, одлично је и за чување ствари као што су кесе и накит. Предиван, ласерски обрађен САЛТ дизајн. Мали магнет на подлози и поклопац држе поклопац затвореним када га не користите. Кутија од 100% бамбуса. Лака нега; Једноставно оперите кутију ручно топлом водом. Бамбоо, открили су, теже је од јавора, чинећи га савршеним за површину за резање. Не само да је бамбус тврд и лаган, да ли је то један од најбрже растућих, одрживих материјала на планети. Бамбус је трава која производи више кисеоника него шума од тврдог дрвета у поређењу с величином. За своје производе, Тоталли Бамбоо се сакупља након што је бамбус порастао најмање 5 година - то осигурава да су влакна зрела, што додаје њеној снази и густини. Бамбус има богат коријенски систем који континуирано шаље нове погоне, наравно се сам допуњује и због тога не захтева поновну производњу, што га чини једним од најновијих ресурса познатих.

Оперите благим сапуном и водом; Повремено руб са минералним уљима

Израђен од бамбусовог дрвета који је природно допуна трава и један од најновијих ресурса на свету

Координате са другим Бамбоо колекционим додацима

40.јпг

Главни производ

41.jpg

Ми смо један од највећих Кине снабдевача бамбусовог мултифункционалног зачина и зачина за зачина за чување соли / цан са кашиком. Молим вас, слободно покупите квалитетне и изузетне бамбусове производе из наше фабрике. Конкурентна цена и задовољавајуће услуге су доступни.

Istraga