Хангзхоу Анцона Традинг Цо, Лтд

Посвећени смо испуњењу и превазилажењу ваших очекивања!

Хот Сале Бамбоо 6-блок чај кутија са поклопцем чајне кесе Холдер Теа Бок

Хот Сале Бамбоо 6-блок чај кутија са поклопцем чајне кесе Холдер Теа Бок

Транспарентни оквир Прозирни оквир кутије за чај дизајниран је тако да омогућава лако прегледање избора чајних кеса без проблема са отварањем поклопца за преглед. Када је пожељно, једноставно отворите поклопац и изаберите торбу за чај из било којег од одељака за уживање у било ком тренутку. Транспарентни оквир чајне кутије ће допунити савремени осећај било коме у кући или кухињи.

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

Оцеанстар Бамбоо Теа Бок

Чувајте своју колекцију и асортиман чаја организованим са Оцеанстар Бамбоо Теа кутијом направљеном од 100% бамбуса. Практична чајна кутија такође може послужити као спремиште за низ предмета као што су занати, вијци, мали материјали и друге мале колекције. Импресс своје пријатеље и породицу са овом чудесно израђеном чајном кутијом за ваш дом или га представите као савршени поклон за љубитеље чаја.

1.Спецификације

1. Израђени 100% бамбусов материјал.

2. Састоји се од шећера , уљане боје.

3. Натурал мик боја

4 . Скупљајућа и етикета у боји, паковање са врећом мјехурића и картонску кутију

5 . Пружамо висококвалитетни сервис пре продаје

2. Предности бамбусових производа

1, моделирање једноставно, лагано, лијепо.

2, процес је једноставан и једноставан за реализацију индустријализације.

3, бамбус је материјал за заштиту животне средине и има карактеристике "зелених производа".

4, чистоћа зрна дрвета лијепа.

5, добра физичка својства.

3.Зашто да нас изаберете

1. Производимо више од 10 година.

2.Имамо стручну израду високог квалитета

3.Промпт испорука

4. Слободни узорци су доступни.

5. Можете изабрати своју велику услугу и боју

Одељак за складиштење

Кутија за чај има 8 једнако подељених одељка који могу лако држати и организовати било који асортиман врећа за чај у различите категорије са пуним приказом. Ови одјељци су дизајнирани са свестраним размаком, тако да може и да функционише као држач за било који други асортиман кућних додатака, колекција или личних предмета. Прикажите ову кутију на било којој површини или површини стола да бисте додали савремени осећај кући.

Магнетно закључавање и жљебови усне

Магнет на кутији за чаше обезбеђује и спречава избацивање чаја или прибора. А жљеб на кутији за чај омогућава лако и ефикасно отварање поклопца. Једноставно користите палац да подигнете поклопац и изаберете било који од избора чајних кесица или било који други кућни или лични предмете ускладиштени у 8 одјела чајне кутије.

Транспарент Фраме

Прозирни оквир кутије за чај дизајниран је тако да омогућава лако прегледање избора чајних кеса без проблема са отварањем поклопца за преглед. Када је пожељно, једноставно отворите поклопац и изаберите торбу за чај из било којег од одељака за уживање у било ком тренутку. Транспарентни оквир чајне кутије ће допунити савремени осећај било коме у кући или кухињи.


Ми смо један од највећих кинеских добављача бамбоо 6-блок чајне кутије са врећом за продају са чајном кутијом држача кеса. Молим вас, слободно покупите квалитетне и изузетне бамбусове производе из наше фабрике. Конкурентна цена и задовољавајуће услуге су доступни.
Istraga