Хангзхоу Анцона Традинг Цо, Лтд

Посвећени смо испуњењу и превазилажењу ваших очекивања!

Један величина одговара свим покривачима ткива за Клеенек, предност, Енвисион, Ангелсофт и више, Фит правоугаоне кутије за папир, канцеларијске кухиње за дневну собу, подесиви бамбус дрвени држач за носаче

Један величина одговара свим покривачима ткива за Клеенек, предност, Енвисион, Ангелсофт и више, Фит правоугаоне кутије за папир, канцеларијске кухиње за дневну собу, подесиви бамбус дрвени држач за носаче

Једна величина се уклапа у све поклопце: Правоугаони носач ПандПал ткива утркује конкуренцију својим паметном једнаком величином која одговара свим дизајном. Његов унутрашњи механизам се може подесити за варијаблу висину, тако да можете уклопити ткивне кутије било које величине. Лако испуњење: Већина ткива дозвољава да их попуните бацањем кутије бренда, поступак који траје неко вријеме. Наш носач ткива елиминише потребу за тим. Једноставно прилагодите његову висину како бисте уклонили купљену кутију за лице за ткање лица и убаците кутију директно у наш држач. ЕКО ПРИЈАТЕЉСКИ МАТЕРИЈАЛ: Направљен од 100% стварног, премијум бамбуса, овај слатки држач ткива је потпуно природан и ЕЦО пријатељски. У изградњи овог новог купатила или кухињског прибора нису учествовале никакве хемикалије или конструисано дрво. Будите еколошки свесни и купите поклопац ткива који је 100% биоразградив. СМАРТ ЗА СВЕ СОБЕ: Тканина за дозирање је корисна у било којој просторији, а држач бамбуса ПандПал има атрактиван изглед који ће изгледати одлично у вашој дневној соби, кухињи, трпезарији, купатилу или чак формалном окружењу као што је ваша канцеларија или извршна столица. Или можда модеран и модеран тоалетни прибор за своју децу и породицу. КОНЗИДЕНТ КЛИЈЕНТА: Уверени смо да ћете волети ПандПал дозатор ткива.

Pošalji upit
Detalji o proizvodu
  • Једна величина се уклапа у све поклопце: Правоугаони носач ПандПал ткива утркује конкуренцију својим паметном једнаком величином која одговара свим дизајном. Његов унутрашњи механизам се може подесити за варијаблу висину, тако да можете уклопити ткивне кутије било које величине.

  • ЛАКО ФИЉЕ: Већина ткива дозвољава да их попуните бацањем кутије бренда, поступак који траје неко вријеме. Наш носач ткива елиминише потребу за тим. Једноставно прилагодите његову висину како бисте уклонили купљену кутију за лице за ткање лица и убаците кутију директно у наш држач.

  • ЕКО ПРИЈАТЕЉСКИ МАТЕРИЈАЛ: Направљен од 100% стварног, премијум бамбуса, овај слатки држач ткива је потпуно природан и ЕЦО пријатељски. У изградњи овог новог купатила или кухињског прибора нису учествовале никакве хемикалије или конструисано дрво. Бе

  • Еколошки свесни и купите поклопац ткива који је 100% биоразградив.

  • СМАРТ ЗА СВЕ СОБЕ: Тканина за дозирање је корисна у било којој просторији, а држач бамбуса ПандПал има атрактиван изглед који ће изгледати одлично у вашој дневној соби, кухињи, трпезарији, купатилу или чак формалном окружењу као што је ваша канцеларија или извршна столица. Или можда модеран и модеран тоалетни прибор за своју децу и породицу.

  • КОНЗИДЕНТ КЛИЈЕНТА: Уверени смо да ћете волети ПандПал дозатор ткива.

Ставка бр. ПАЦК-Т7025
Главни материјал Бамбоо
Величина 22.5 * 11.5 * 8цм
Лого Прилагођени лого
карактеристика Чврсто, лепота, може се користити веома дуго времена, животне средине
ОЕМ сервис Може прилагодити величину, боју, дизајн и материјал.
МОК 200ком
Сампле Тиме 7-10 дана
Порт за море / ваздух Кингдао
Испорука Би Сеа, Би Аир, Би Цоуриер
Карактеристике Ручно израђен, јединствен и висок квалитет, може се прилагодити
Услови плаћања Т / Т, Вестерн Унион, Паипал
Време испоруке 35 дана од пријема депозита
Потврда Дезинсекција сертификат

ЗАШТО БАМБОО?

Коришћење бамбуса у вашој кухињи и кући је добро за животну средину! Бамбоо је постао изузетно популаран на многим пољима, не стварају никакве проблеме за животну средину и помаже да се очува наша земља онако како треба. Т хат је много.


Ми смо један од највећих кинеских добављача једне величине који одговарају свим покривачима ткива за клеенек, преференце, енвисион, ангелсофт и још много тога, уклапају правоугаоне кутије за папир, купатило за канцеларијске кухиње, подесив бамбус дрвени држач за држаче. Молим вас, слободно покупите квалитетне и изузетне бамбусове производе из наше фабрике. Конкурентна цена и задовољавајуће услуге су доступни.
Istraga